Overslaan en naar de inhoud gaan

Olympus ’58 is een samenwerking gestart met Fysiotherapie Engelaar en Carina Raben. Samen verzorgen ze ieder een deel van de verzorging en fysiotherapie bij onze vereniging, ieder met hun eigen inbreng. Maar hoe werkt dit nou en voor wie moet je bij wat zijn?

Carina Raben heeft een eigen praktijk, Studio My Hands, op het gebied van sportmassage, pedicure- en manicure behandelingen. Bij Olympus ’58 zal zij, met name voor de jeugd, sport gerelateerde klachten eventueel gecombineerd met elastische tapetechnieken, verzorgen. Waar vind je Carina? Regelmatig dinsdag en/of vrijdagavond tijdens trainingsavonden of langs de lijn op zaterdag. Mocht je contact willen opnemen, bel of app dan naar 06-25407260. Let op: het gaat om een eerste (nood)behandeling, mochten er meer behandelingen nodig zijn dan kan er een afspraak gemaakt worden in haar praktijk.

Fysiotherapie Engelaar heeft jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie en sportfysiotherapie. Binnen de praktijk passen ze onder meer Dry Needling, Medical Taping, shockwave therapie, massage, echografie en oefentherapie toe. Fysiotherapie Engelaar houdt in hun praktijk een gratis sportspreekuur voor verenigingen waarmee zij samenwerken op de maandagavond 20.00-21.00u (senioren) en maandagmiddag van 15.30-16.30u (jeugd), bedoeld voor diagnostiek en advies (geen behandeling in die tijd). Spelers kunnen zich via telefoon of app aanmelden voor het sportspreekuur. Het doel is om spelers met de juiste zorg zo snel mogelijk fit te krijgen. Ook wordt er altijd gekeken naar een oplossing om spelers deel te laten nemen aan trainingen. Fysiotherapie Engelaar heeft contracten met elke zorgverzekeraar. Vragen of een afspraak maken. Bel 0314-725994 of WhatsApp naar 06-22386612.

Alle twee de partijen houden in samenwerking korte lijnen (middels Whatsapp) met de betreffende trainer/coach van Olympus ’58 om een zo spoedig mogelijk herstel te realiseren!