Overslaan en naar de inhoud gaan

Kangeroe KlupHey kids, ben jij tussen de 3 en 7 jaar en wil je graag kennis maken met korfbal? Dat kan bij de Kangoeroe Klup van Olympus '58! Bij ons trainen kinderen op een leuke en speelse manier om zo kennis te maken met de sport. Op dinsdagavond van 18:00 tot 19:00 uur hebben wij een uur vol met leuke spelletjes en activiteiten waarbij je niet alleen leert gooien en vangen, maar ook samenwerken en vooral veel plezier maken op het korfbalveld!

Wist je dat onze Kangoeroe Klup is vernoemd naar de kangoeroe? De kangoeroe heeft veel overeenkomsten met de vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Net als de buidel van de kangoeroe, is de Kangoeroe Klup een veilige en warme plek voor de jongste leden van Olympus '58.

Lid worden van de Kangoeroe Klup kost slechts €15 per kwartaal en is de perfecte manier om kennis te maken met korfbal. Wil je weten wanneer de trainingen zijn en wie er mee trainen? Kijk dan op de teampagina van de Kangoeroe Klup. Je kan natuurlijk ook eerst een keertje mee trainen om te kijken of het iets voor jou is. Neem dan even contact op met onze jeugdcommissie [et] olympus58 [punt] nl (Jeugdcommissie). Word lid van de Kangoeroe Klup en beleef de tijd van je leven!