Overslaan en naar de inhoud gaan
Aangemaakt op door Olympus '58

Bijna een jaar geleden startte een proces om te onderzoeken of Olympus ’58 nog bestaansrecht had. Tijdens de laatste bijzondere algemene ledenvergadering in mei kwam daar een luid en duidelijk ‘ja’ op. Het was onder leiding van de Kartrekkers gelukt om een nieuw functiehuis met taken en verantwoordelijkheden op te tuigen en nog belangrijker; er ook de vrijwilligers voor te vinden. Dat leidde op 22 mei tot het kiezen van een nieuw bestuur en een eerste kennismaking tussen alle vrijwilligers.

De positieve vipe die was ontstaan, leidde bovendien op die avond zelf tot nog meer aanmeldingen van vrijwilligers, om functies en taken op te pakken. Geweldig. Inmiddels is het nieuwe bestuur, net zoals veel vrijwilligers, aan de slag gegaan. Er is een eerste bestuursvergadering gehouden, waar oud-voorzitter Mark Berends als adviseur aanschoof. Daarin is afgesproken om eerst prioriteit te geven aan financiën en ledenwerving.

Daarnaast voeren de voorzitters Irene en Karin gesprekken met alle commissies om af te spreken wie het aanspreekpunt is, en welke plannen en kosten er voor het nieuwe seizoen verwacht kunnen worden. Die input heeft het bestuur onder andere nodig voor het jaarplan en de begroting van 2024/2025. Uit de gesprekken die tot nu toe gevoerd zijn, kwam naar voren dat de activiteitencommissie nog een voorzitter zoekt. Ben jij dat zelf of denk je iemand te weten, laat dat dan even weten aan één van de bestuursleden bestuur [et] olympus58 [punt] nl (bestuur[at]olympus58[dot]nl) of leden van de activiteitencommissie activiteitencommissie [et] olympus58 [punt] nl (activiteitencommissie[at]olympus58[dot]nl).