Overslaan en naar de inhoud gaan
Aangemaakt op door Olympus '58

Start Veldseizoen 2024 - 2025

Hierbij informeren wij jullie over de trainingen en teamindeling voor het korfbalseizoen 2024-2025. Bij het maken van deze indeling is gekeken naar de leeftijd van de kinderen in relatie tot de leeftijdseisen van het KNKV. Daarnaast is geprobeerd om de teams zo veel mogelijk bij elkaar te houden.

Wij zullen komend seizoen met de volgende teams de competities gaan spelen:

A1, B1, D1 en F1

Op de site vinden jullie in welk team uw kind(eren) komt(/komen) te spelen. Daarnaast vinden jullie hier ook de trainingsdagen en -tijden en wie er is aangesteld als coach voor het betreffende team.

Nog even een paar opmerkingen vooraf:

  • Allereerst zijn wij genoodzaakt om de spelers van de huidige C1 per volgend seizoen door te schuiven naar een B-team. Dit in verband met de gemiddelde leeftijd van het team die net te hoog is om nog een jaar als C-team uit te mogen komen. Meegenomen in dit besluit zijn de spelbepalingen die vanuit de KNKV zijn vastgesteld.
  • Daarnaast gaan wij met alle jeugdteams per ingang van het seizoen 2024-2025 trainen op de donderdagen. Wij zullen dus niet meer trainen op de vrijdagen. Dit is zo besloten omdat wij merkten dat de animo voor de vrijdagtrainingen minder was en er behoefte aan is. Maar bovenal omdat wij anders weinig trainers voor de trainingen op de vrijdagen kunnen realiseren.

Hieronder nog een aantal handige data om in de agenda te noteren:

  • De trainingen van het nieuwe seizoen starten op dinsdag 27 augustus.
  • Op deze dinsdag (27 augustus) willen wij jullie, ouders/verzorgers, graag uitnodigen om het seizoen te starten met een informatieavond. Tijdens deze informatieavond zullen wij (de technische commissie en het bestuur) het een en ander bespreken omtrent het aankomende seizoen en de gedrags- en omgangsregels binnen Olympus. Na deze informatieavond is er een mogelijkheid om samen met jullie zoon/dochter mee te trainen en/of een partijtje te spelen. 
    • Ouders/verzorgers van de F1 en D1 zijn welkom van 18:00 tot 19:00 uur.
    • Ouders/verzorgers van de B1 en A1 zijn welkom van 19:00 tot 20:00 uur.
  • De eerste competitieronde op het veld zal worden gespeeld op zaterdag 7 september.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt je contact opnemen met de technische commissie.

Rest ons jullie nog een fijne vakantie te wensen en wij zien jullie uiteraard graag na de vakantie weer op het veld om er weer een leerzaam en sportief korfbalseizoen van te maken.

Met sportieve groet namens de Technische Commissie van Olympus ‘58,

Pieter en Krista Pelleboer, Wilco Smeenk, Marieke van Alst, Tirsa Blok en Bouke Wensink