Overslaan en naar de inhoud gaan
Het nieuwe bestuur
Aangemaakt op door Olympus '58

Hoi allemaal. Via deze weg wil ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Karin van Mourik. Ik ben moeder van drie dochters, Vera, Mirte en Doris. Mirte en Doris spelen op dit moment samen bij de E. Ik ben getrouwd met Jaap en hij neemt deel aan het recreantenteam. In september vorig jaar ben ik samen met vele andere begonnen aan het avontuur van de Kartrekkers. Samen met Irene heb ik mij aangemeld voor de voorzittersfunctie. Door mijn achtergrond van voorzitter en bedrijfsdienstverlener hoop ik in deze functie een bijdrage te kunnen geven voor Olympus 58. Door de afgelopen maanden mijn kinderen met heel veel plezier te zien korfballen en door mijn rol in de kartrekkers draag ik de club een warm hart toe. We gaan samen verder bouwen aan een toekomstbestendig Olympus 58.

Ik ben Irene Berends, moeder van Sophie en Eva. Speelsters van de D en E. In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige op de SEH. Ik kijk er echt naar uit om samen met de andere bestuursleden en de leden van de vereniging onze schouders er onder te zetten. En er samen voor te zorgen dat onze club blijft bestaan en gaat groeien.

Ik ben Esther Saalmink, moeder van Jorg (D), Tesse en Julian. Mijn man en ik hebben een bakkerij en vanuit dat stuk proberen we ook zoveel mogelijk te kunnen doen voor Olympus. Ik ben voor de functie van penningmeester gevraagd, omdat boekhouden en finance mij niet vreemd zijn. Ik kijk er naar uit om samen met alle leden van Olympus, de schouders er onder te zetten en deze prachtige club voort te laten bestaan. We gaan er voor!

En ik, Robert Ellenkamp, ben de vader van Jurre (C). De afgelopen jaren stond ik regelmatig als tweede coach naast de wedstrijden van Jurre. Vorig jaar september stak ik mijn hand op om samen met de andere Kartrekkers de levensvatbaarheid van Olympus 58 te onderzoeken en daardoor melde ik me aan voor de functie van secretaris. Organiseren en communiceren doe ik ook tijdens mijn werk als hoofdredacteur van Agrio, een agrarisch mediabedrijf in ’s-Heerenberg. En in vind het leuk om zaken uit te zoeken en weer te laten groeien, helemaal als zoveel kinderen daarvan genieten.

Foto (van links naar rechts) :  Karin van Mourik, Esther Saalmink, Irene Berends & Robert Ellenkamp