Start zaalseizoen

woensdag 6 november 2019

Beste ouders/verzorgers en (senioren)leden,

De zaalcompetitie gaat weer beginnen. In het weekend van 23 november worden de eerste wedstrijden gespeeld. Kijk hier voor het wedstrijdschema. 

Algemene informatie, lees dit goed door:

  • De chauffeurs staan bij de uitwedstrijden ingedeeld, wanneer je niet kunt graag onderling ruilen.
  • Er is met het maken van het rijschema zoveel mogelijk rekening gehouden met ouders/verzorgers met kinderen in meerdere teams. Controleer ook zelf even of je niet twee keer op eenzelfde tijd/dag moet rijden.
  • De jeugd en senioren vertrekken tijdens het zaalseizoen vanaf de bongerd, tenzij de coach anders besluit.
  • De trainers en coaches regelen de wissels en kunnen eventueel de vertrektijd aanpassen.
  • Wanneer je een wedstrijd niet kan, moet je afmelden bij jouw trainer/coach. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, als je bijvoorbeeld nu al weet dat je over een maand niet kan. Dan kan de trainer alles zo snel mogelijk organiseren. Indien een wedstrijd niet anders dan verzet kan worden, moet ik dat namelijk ook zo snel mogelijk weten. Het verplaatsen van wedstrijden willen wij zo veel mogelijk voorkomen in verband met het huren van de zaal en de inzet van onze vrijwilligers.

Informatie over scheidsrechters
De indeling van de scheidsrechters wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Tot slot informatie voor de coaches en scheidsrechters:

• Digitale wedstrijdformulieren uiterlijk zondagavond indienen in Sportlink. Lukt dit niet? Neem dan contact op met Anouk!!

• Daarnaast wil ik graag uiterlijk donderdag weten als wedstrijden verplaatst moeten worden, zodat ik tijdig met de tegenpartij contact kan opnemen. Als jullie het nu al weten voor wedstrijden over een aantal weken, dan natuurlijk graag eerder :). Zeker in de zaal is dit erg belangrijk!

Contactgegevens
Mocht je na aanleiding van informatie in deze mail nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met: Anouk Tolboom door te appen/bellen/smsen naar 06-36556028 of te mailen naar het wedstrijdpagina via de contactpagina.

Tot slot wensen ik jullie namens Olympus ’58 weer een gezellig en sportief zaalseizoen!!

Groeten Anouk Tolboom 

Wedstrijdsecretariaat Olympus '58