Grote Clubactie 2019

Grote Clubactie

WIJ DOEN WEER MEE!

Olympus ‘58 gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen weer op pad voor de Grote Clubactie. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten.

Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% (€2,40) direct naar de club gaat.

Voor onze jeugdleden is er de Kids-website van de Grote Clubactie. Op Kids.clubactie.nl kun je je inschrijven voor de landelijke Kids-verkoopwedstrijd. Bovendien vindt je er leuke verkooptips, moppen en kleurplaten.

De verkoop van de loten is vrij eenvoudig. Er wordt weer gewerkt met eenmalige machtigingen. Je kunt ze in persoon verkopen aan huisgenoten, buren, vrienden, familie en kennissen, maar ook bv. per telefoon of social media. Het lotnummer verschijnt automatisch op het bankafschrift bij afschrijving van het bedrag. Het duidelijk en leesbaar invullen van het machtigingsformulier is dus erg belangrijk. Het invullen van het volledige IBAN-nummer is wel verplicht.

UITGIFTE VERKOOPBOEKJES VAN DE LOTEN DINSDAG 10 SEPTEMBER 2019.

LANDELIJKE START LOTENVERKOOP ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019.

Voor onze verenging gaat de lotenverkoop door tot 10 november 2019. In oktober is de herfstvakantie. Een mooie gelegenheid voor de jeugd om extra loten te verkopen.

Uiterlijk 10 november 2019 (of eerder) dienen de verkoopboekjes met de ingevulde machtigingen te worden ingeleverd bij Wilco Hendriks. Dan is er voor ons nog voldoende tijd om de lotenkopers in te voeren.

Wij rekenen op een goede verkoop. De opbrengst is voor de clubkas en de club kan dat heel goed gebruiken! Wij wensen jullie veel succes bij de verkoop. Degene met de meest verkochte loten wacht en leuke verrassing.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019.

Vragen tijdens de actie kunnen gesteld worden aan Wilco Hendriks.

Met vriendelijke groeten, namens het bestuur,

Wilco Hendriks