Seizoensafsluiting

zondag 1 september 2019

Op zondag 1 september is het weer zo ver… de seizoensafsluiting van Olympus ’58!
Wat is het? Op deze dag sluiten we met de hele vereniging en alle vrienden/familie het seizoen af met leuke toernooien en een BBQ, dit wil je niet missen!!

Het programma ziet er als volgt uit:
11.00 uur – B t/m senioren toernooi (vrienden/familie mogen ook mee doen!)
14.00 uur – Ouder/kind toernooi (tot en met de B, vrienden/familie mogen ook mee doen!)
16.30 uur – BBQ

Bij het ouder-kind toernooi kan je niet alleen het toernooi winnen, maar ook de prijs voor beste outfit. Dus haal je hoge hoed en carnavalskleding uit de kast, zo lang je er in kan sporten kan het niet gek genoeg! Gaan jullie er met een prijs vandoor?

Nog wat algemene informatie:

  • Een team bestaat uit minimaal 2 jongens en 2 meiden, maar meer is natuurlijk beter zodat je door kan wisselen.
  • Het toernooi wordt dit jaar gespeeld volgens de korfbal challenge regels. Wat is het verschil met normaal korfbal? Je speelt in één vak en de korfbalpalen staan omgedraaid. Scoren op de achterkant telt voor 2 punten!
  • Elk team levert ook een scheidsrechter en zorgt voor eigen teamkleding.
  • De B mag mee doen aan het senioren toernooi of het ouder-kind toernooi, of allebei! Let wel op: het ouder-kind toernooi wordt op lage korven gespeeld.
  • De toernooien worden na elkaar gespeeld, dus je kan mee doen aan beide toernooien
  • De BBQ start vroeg i.v.m. het einde van de schoolvakanties en de stadsfeesten in het centrum van Doetinchem

Wil je dit alles niet missen, geef je dan hieronder op. Dit kan uiterlijk tot en met dinsdag 27 augustus. Wil je alleen mee doen aan de BBQ, dan kan je dat ook in onderstaand formulier aangeven.
Na aanmelden ontvang je van ons binnen 3 dagen een persoonlijke bevestiging, heb je dit niet ontvangen? Dan is je aanmelding niet gelukt.

Tot zondag 1 september!

De organisatie, Senioren 1

Aanmelden seizoensafsluiting

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyregels van de vereniging. Alle gegevens die u op het aanmeldformulier invult mogen gebruikt worden ten behoeve van het organiseren van de bijeenkomst. Deze gegevens zullen maximaal 3 maanden worden bewaard.