Halloween

zaterdag 9 november 2019

Er was eens een groep kinderen die samen op kamp gingen. Elk jaar gingen ze weer mee, wat was het gezellig! Maar dit jaar gebeurde er wat vreemds, het was anders dan anders en de sfeer was duister…

Op een avond werd levend cluedo gespeeld, een super spannend moordspel waarbij geraden moest worden wie de moordenaar was en waarom deze moord was gepleegd. Tijdens dat spel gebeurde wat vreemds, de kinderen werden onrustig en zelfs de leiding had het opeens heeeel druk, iets dat niemand zag aankomen.

Na dit spel riep de leiding de kinderen bij elkaar en zei: “het spel van vanavond gaat niet door, maar deze wordt later ingehaald!”. De kinderen liepen teleurgesteld weg en snapten er tot op de dag van vandaag niet veel van.. En daar komt met halloween verandering in. Want op zaterdag 9 november is de dag dat de activiteit ingehaald wordt. Durf jij het aan om aan dit super spannende duistere spel dat voor veel onrust zorgt mee te doen? Meld je dan nu hieronder aan! Dit kan tot en met zaterdag 2 november.

De verschillende teams starten op verschillende tijden bij het clubhuis met dit spel:
18.30 uur start de E
19.30 uur start de D
20.00 uur start de C
20.30 uur start de B
21.00 uur start de A

Ouders zijn ook welkom als ze het aandurven... Tijd in overleg met de kampcommissie (Helena of Lesley).

Tot zaterdag 9 november!

Met spookachtige groeten,
De Kampcommissie