Sportblessure, wat nu?

Olympus ’58 is een samenwerking gestart met Fysiotherapie Engelaar, Carina Raben en Chantal Bethlehem. Samen verzorgen ze ieder een deel van de verzorging en fysiotherapie bij onze vereniging, ieder met hun eigen inbreng. Maar hoe werkt dit nou en voor wie moet je bij wat zijn?

Carina Raben heeft een eigen praktijk, Studio My Hands, op het gebied van sportmassage, pedicure- en manicure behandelingen. Bij Olympus ’58 zal zij, met name voor de jeugd, sport gerelateerde klachten eventueel gecombineerd met elastische tapetechnieken, verzorgen. Waar vind je Carina? Regelmatig dinsdag en/of vrijdagavond tijdens trainingsavonden of langs de lijn op zaterdag. Mocht je contact willen opnemen, bel of app dan naar 06-25407260. Let op: het gaat om een eerste (nood)behandeling, mochten er meer behandelingen nodig zijn dan kan er een afspraak gemaakt worden in haar praktijk.

Chantal Bethlehem is op dit moment werkzaam in de eerstelijn in Duitsland als fysiotherapeut. Zij heeft als specialisatie sport en Medical Taping. Zij is eerder fysiotherapeut geweest bij kv de Waterpoort in Sneek. Bij Olympus '58 zal zij de senioren 3 en 4 verzorgen en bij de selectie wanneer er vraag naar is de verzorging doen. Waar vind je Chantal? Op de dinsdagavond tijdens de training van senioren 3 en 4 en opafspraak op de vrijdagavond. Neem uiterlijk 1 dag voor de dag dat je een afspraak wil maken. Let op: Het gaat hier om de eerste (nood) behandeling, mochten er meer behandelingen nodig zijn dan kan er een afspraak worden gemaakt bij haar thuis. Declaratie bij de zorgverzekeraar doet zij niet, hiervoor zal zij je dan doorsturen naar een praktijk voor fysiotherapie.

Fysiotherapie Engelaar heeft jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie en sportfysiotherapie. Binnen de praktijk passen ze onder meer Dry Needling, Medical Taping, shockwave therapie, massage, echografie en oefentherapie toe. Fysiotherapie Engelaar houdt in hun praktijk een gratis sportspreekuur voor verenigingen waarmee zij samenwerken op de maandagavond 20.00-21.00u (senioren) en maandagmiddag van 15.30-16.30u (jeugd), bedoeld voor diagnostiek en advies (geen behandeling in die tijd). Spelers kunnen zich via telefoon of app aanmelden voor het sportspreekuur. Het doel is om spelers met de juiste zorg zo snel mogelijk fit te krijgen. Ook wordt er altijd gekeken naar een oplossing om spelers deel te laten nemen aan trainingen. Fysiotherapie Engelaar heeft contracten met elke zorgverzekeraar. Vragen of een afspraak maken. Bel 0314-725994 of WhatsApp naar 06-22386612.

Alle drie de partijen houden in samenwerking korte lijnen (middels whatsapp) met de betreffende trainer/coach van Olympus ’58 om een zo spoedig mogelijk herstel te realiseren!

Carina Raben
Chantal Bethlehem
 
Veerle Kimman, Leonie Engelaar en Tom Hulkenberg