Terugblik Olympus’58 kamp!

Eindelijk!! Donderdag 30 mei was het dan weer zover. Maar liefst 42 kinderen wilden met ons mee naar Amerika. Eerst door een strenge douanecontrole, maar gelukkig kwam iedereen daar doorheen en konden we vertrekken.

Op naar Scouting OPV Schoonoord in Oosterbeek voor 4 dagen plezier! De slaapplaatsen waren al snel gevonden, ingericht en binnen no time was het een bende! Maar ook dat hoort erbij! Een potje trefbal tegen de leiding (ter info; kinderen 0 - leiding 2), levend stratego, gold rush, een casinoavond, het FBI spel in het centrum van Arnhem, een spannend maar oh zo leuk zoeklichtenspel en als klapper; een georganiseerd bootcamp! En een kamp zonder kampvuur is natuurlijk geen kamp! Hier werden ook elke avond de felbegeerde Oscars uitgereikt! Avondeten met als thema; MAC Olympus (waar we konden kiezen uit een échte "doorloopburger", "uitwijkburger" of "kleine kans burger") was ook onvergetelijk, zoals u allemaal vast op onze Facebook pagina heeft gezien! Kosten nog moeite gespaard; zelfs twee MAC Olympus clowns erbij!

Maar ook een speciaal woordje van dank aan de A-jeugdleden (en Bjorn). Zij bleken geweldige groepsleiders en organiseerden vol overtuiging en overgave de grote Amerikaanse improvisatieshow op zaterdagavond. Toppers!

De dagen vliegen voorbij en voor we het weten is het alweer zondagochtend... opruimen, inladen en terug naar het clubhuis, waar dit jaar Joep (A1) de felbegeerde Gouden Sok in de wacht wist te slepen! Knappe prestatie!

Nagenietend en vol trots op jullie allemaal zijn wij alweer aan het aftellen naar het jeugdkamp 2020! Blok allemaal vast donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2020 in jullie agenda's!!

Groetjes,

Namens de gehele kampcommissie & kampleiding,

Lesley