Jantje Betonactie

De Jantje Betonactie gaat binnenkort weer van start. Dit jaar is de collecteperiode van maandag 25 februari t/m zaterdag 9 maart. Olympus 58 heeft de wijk De Huet toegewezen gekregen. Zoals gebruikelijk zal het collecteren gedaan worden door de seniorenteams.

25 februari t/m 9 maart.
Reserveer vast een avond in de agenda !

Voor degene die het nog niet wisten: Veel kinderen kunnen niet naar een club of vereniging om daar lekker te bewegen of avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Daarom steunt Jantje Beton organisaties om extra geld op te halen voor de clubkas. En van de collecte is 50% van de opbrengst voor de clubkas. De andere 50% besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. Kom in actie voor buitenspelen én spek tegelijkertijd je clubkas.

Over enkele weken ontvangen de seniorenleden bericht met wie ze een koppel vormen, welke straten ze gaan lopen en verdere informatie. We proberen dezelfde koppels als vorig samen te stellen. Er zijn weer voldoende bussen, dus de koppels kunnen zelf bepalen welke dag men wil gaan lopen.

Let op:

28 februari en 07 maart kunnen geen collectebussen opgehaald/ingeleverd worden en zaterdag 09 maart is gereserveerd voor de veegploeg.

Heb een vraag of een wens ?
Mail naar : J.Visser763 [@] gmail.com.

De actiecommissie,

Jan Visser
Wendel Bergsma