Bestuur zoekt twee nieuwe leden!

maandag 2 april 2018

Met groot verdriet en ondanks alle pogingen om haar te overtuigen te blijven, moeten wij u mededelen dat het bestuur dit jaar afscheid gaat nemen van Anouk Tolboom. Met haar jongste leeftijd de meest ervaren bestuurster die we hadden. Iemand die ook veel deed, veel contacten onderhield en de nieuwsbrieven, website en social media bij hield.

Nu is een persoon als Anouk uniek en het is in onze visie ook onmogelijk om zo’n duizendpoot terug te krijgen. Het bestuur is dan ook op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Marco Vellema (06-13136986) of Cees Vermeer (06-10502730).

________________________________________________________________________________

Bericht van Anouk:

Beste Olympusleden,

De afgelopen vier jaar heb ik met heel veel plezier deelgenomen in het bestuur. Hier heb ik diverse taken opgenomen, zoals het onderhouden van contacten, het maken van uiteenlopende afspraken met diverse partijen, de nieuwe website, onderhouden van de website, social media en de nieuwsbrieven. 

Het afgelopen jaar ben ik met een nieuwe studie, de pre-master communicatiewetenschap, gestart en hierbij merkte ik dat de combinatie Doetinchem - Nijmegen als bestuurslid lastiger te combineren was dan ik dacht. Ik wil alles voor 100% doen en hierbij merkte ik dat ik dit steeds minder kon doen. Daarnaast vind ik het tijd voor nieuwe energie en nieuwe kansen voor andere enthousiaste vrijwilligers. Jullie zijn niet van mij af, want het wedstrijdsecretariaat en korfballen blijf ik doen.

Dus wil jij nou ook eens een kijkje in de keuken nemen met deze enthousiaste groep vrijwilligers? Dat kan! Neem contact op met Cees Vermeer of Marco Vellema. We kunnen altijd samen kijken waar de kansen en mogelijkheden zijn om onze vereniging te versterken. Ben je wel nieuwsgierig hoe het is om met deze bestuursleden samen te werken? Dan mag je altijd contact opnemen met mij (06-36556028).

Hopelijk vinden we samen twee nieuwe leden met frisse ideeën voor onze (!) vereniging. Want verenigen doe je samen :)

Groetjes Anouk