Seizoensafsluiting 2018

zondag 10 juni 2018

Op zondag 10 juni zal onze jaarlijkse seizoensafsluiting plaats vinden, met als thema CARNAVAL! 

Deze dag begint om 10:00 uur met het toernooi. Opgeven kan als team: minimaal acht spelers, zorg voor een goede verdeling dame/heer, voor iets herkenbaars (bijv. kleur shirt) en een scheidsrechter. Individueel opgeven kan ook (vermelden bij overige vragen/opmerkingen). Leukste outfit = prijs! Het kinderprogramma start om 13.30 uur. Dit is tijdens het toernooi, zorg er dus voor dat je ook zonder kids een team van acht spelers hebt (of dat ze af en toe kunnen spelen).

Vanaf 17:00 uur kunnen we lekker gaan BBQen. Kosten: 12 euro p.p. / kinderen 7.50 euro p.p. (gepast en contant betalen). Wil je een halal of vegetarisch pakket: geef dit dan tijdig bij opgave aan! Hierna gaan we gezellig naborellen.

Opgeven voor de BBQ kan ook zonder deel te nemen aan het toernooi. Meld je dan ook via onderstaand formulier aan, geef bij overige opmerkingen aan dat je niet mee doet aan het toernooi en bij de vragen over teamnaam en scheidsrechter kan je 'x' invullen. Het aantal BBQ-ers kan bij de betreffende vragen over volwassen/kids/vegetarisch/halal aangegeven worden.

Geef je tot en met 3 juli op via onderstaand formulier!

Vragen kunnen worden gesteld aan Senioren 3: Silvester, Sjors, Marco Tijmes, Huub, Jolmer, Irene, Lesley, Stephanie, Melissa of Chantal.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyregels van de vereniging. Alle gegevens die u op het aanmeldformulier invult mogen gebruikt worden ten behoeve van het organiseren van de bijeenkomst. Deze gegevens zullen maximaal 3 maanden worden bewaard.