Olympus kijkt Korfbalfinale 2019! Ben jij erbij?

Kijk jij met Olympus de Korfbalfinale 2019
zaterdag 13 april 2019

De jaarlijkse zaalfinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren veruit het grootste binnensportevenement van Nederland. Zaterdag 13 april 2019 vindt de ontknoping plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Wie wint de derde finale in de Ziggo Dome?

Kijk hier voor een sfeerimpressie

Het lijkt ons leuk om met veel Olympusleden naar deze korfbal league finale te kijken. Onder het genot van een hapje en drankje kan je genieten van dit spektakel. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er ook een beamer met groot scherm geregeld.

Hoe, wat, waar?
De tijden van de A-finale en de grote finale zijn nog onbekend. Afhankelijk van de tijd zenden we beide wedstrijden uit in de kantine. Vorig jaar begon de A-finale om 13.30 uur en de grote finale 16.00 uur.

Kosten
De kosten bedragen €2,- per persoon (excl. drankjes).

Aanmelden
Iedereen is welkom! Jeugdleden, senioren, ouders/verzorgers, partners, broertjes/zusjes en oud-leden! Hoe leuk zou dat zijn, met de hele vereniging naar de zaalfinale kijken?

Meld je nu aan door onderstaand contactformulier in te vullen

LET OP: AANMELDEN KAN TOT EN MET DINSDAG 9 APRIL


Naar het Ziggo Dome
Wil jij nou heel graag naar het Ziggo Dome om daar samen met je teamgenoten, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes naar de finales te kijken? Ook dat kan! Op vrijdag 1 februari start de pre-sale. Daarvoor moet je je wel eerst aanmelden. Kijk hier voor meer informatie. Hou ook www.korfbal.nl in de gaten!

Let op: spreek samen af met wie je allemaal wilt gaan en koop samen kaarten. Anders zit je niet naast elkaar!

Meld je nu aan en kijk met ons de Korfbalfinale!