Olympus ’58 KAMP 2019 goes AMERIKA

Kamp 2019
donderdag 30 mei 2019

Olympus ’58 KAMP 2019 goes AMERIKA

Gedurende een periode van 4 dagen gaan wij kennis maken met Amerika. Wij gaan de route 66 afleggen. Van New York naar Las Vegas. De strijd tussen cowboys en indianen breekt los. Voel jij je ook al een filmster? Ook Hollywood mag niet ontbreken. En natuurlijk zullen de Oscars ook uitgereikt worden en mag iedereen over de rode loper!

De kosten voor het 4-daagse jeugdkamp bedragen 47,50 euro per kind en kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL66RABO0936102993 onder vermelding van “Jeugdkamp 2019 + naam van jeugdlid”.

De kinderen van de Kangoeroeclup zijn uiteraard ook weer welkom. En wel op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 19.30 uur. De kosten hiervan bedragen 10 euro en mogen ook worden overgemaakt op bovenstaand rekeningnummer (vergeet niet de naam van uw kind(eren) erbij te vermelden).
Opgeven voor het jeugdkamp kan binnenkort online op deze pagina! Let op: opgeven kan t/m dinsdag 30 april 2019

Vul na het opgeven voor kamp gelijk dit gezondheidsformulier in en verstuur dit naar kampcommissie[@]olympus.nl of lever het in bij iemand van de kampcommissie.

Heb je nog twijfels of je wel mee wilt gaan, of hebben je ouders/verzorgers nog vragen omtrent het jeugdkamp? Spreek dan gerust iemand uit de kampcommissie aan; Wilco Smeenk, Silvester Bosman, Marco Tijmes, Bouke Wensink, Helena Mannessen, Sjors van de Ven, Mark Berends of Lesley Peitsman. U kunt ook een mailtje sturen naar kampcommissie[@]olympus58.nl

Dus cowboys, indianen, filmsterren, cheerleaders en muzikanten; hou vanaf nu de Olympus ’58 jeugdkamp Facebookpagina en nieuwsbrieven in de gaten, voor de laatste nieuwtjes en weetjes omtrent het ‘Olympus goes Amerika kamp.

We’re loving it!    Kampcommissie en leiding Olympus ‘58

 
1 Begin 2 Voltooid