Expeditie Olympus '58 (jeugdkamp 2018)

donderdag 10 mei 2018

Gedurende een periode van 4 dagen strijden alle jeugdleden om de enige echte 'Expeditie Olympus' titel. Van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei 2018 zullen wij afreizen naar ons onbewoonde eiland. Daar zullen er vijf verschillende kampen gemaakt worden; kamp Noord, kamp Zuid, kamp West, kamp Oost en natuurlijk kamp Leiding.

Overleef jij het spel? De vijf verschillende kampen proberen te overleven door het eiland te ontdekken en materialen te verzamelen. Zij proberen dit beter te doen dan de andere kampen en strijden tegen elkaar in spannende 'Eliminatieproeven'. Naast de primitieve omstandigheden waar de deelnemers mee te maken krijgen worden er ook dagelijks opdrachten uitgevoerd. Deze 'Expeditie Olympus proeven' testen het doorzettingsvermogen van de deelnemers in allerlei opzichten.

Daarnaast kan met succesvol uitgevoerde proeven ook enige "luxe" worden verdiend.

De kosten voor het 4-daagse jeugdkamp bedragen 47,50 euro per kind en kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL66RABO0936102993 onder vermelding van "Jeugdkamp 2018 + naam van jeugdlid".

De kinderen van de Kangoeroeclup zijn uiteraard ook weer welkom op ons onbewoonde eiland. En wel op zaterdag 12 mei, van 10.00 tot 19.30 uur. De kosten hiervan bedragen 10 euro en mogen ook worden overgemaakt op bovenstaand rekeningnummer (vergeet niet de naam van uw kind(eren) erbij te vermelden).

Opgeven voor het jeugdkamp kan onderaan dit bericht. Let op: opgeven kan t/m vrijdag 6 april 2018.

Bij het aanmelden krijg je direct het gezondheidsformulier opgestuurd. Deze moet worden ingevuld en moet op donderdag 10 mei meegenomen worden naar het kamp. 

Heb je nog twijfels of je wel mee wilt gaan, of hebben je ouders/verzorgers nog vragen omtrent het jeugdkamp? Spreek dan gerust iemand uit de kampcommissie aan; Wilco Smeenk, Silvester Bosman, Marco Tijmes, Bouke Wensink, Helena Mannessen, Sjors van de Ven, Mark Berends of Lesley Peitsman. Je kunt ook een mailtje sturen naar de kampcommissie, dit kan via de pagina 'Contact".

Dus waaghalzen, avonturiers, overlevers, strijders; hou vanaf nu de Olympus '58 jeugdkamp Facebookpagina en nieuwsbrieven in de gaten, voor de laatste nieuwtjes en weetjes omtrent het 'Expedtie Olympus'58 jeugdkamp 2018.

Wie weet vallen daar al wel de eerste punten te verdienen?;-)

Met een zonnige groet,

Kampcommissie Olympus '58

Meld je nu aan voor het kamp!